Επίσκεψη στον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο και το Ποσειδώνιο κολυμβητήριο

Σήμερα, τα τμήματα της Γ’ τάξης ολοκληρώσαμε τις δράσεις  του προγράμματος Αγωγής υγείας “Safe water sports”! 

Η ομοσπονδιακή προπονήτρια και καλή φίλη Dimitra Gianniou ανταποκρίθηκε για ακόμα μια φορά στο αίτημα του σχολείου μας να γνωρίσουν οι μαθητές/τριες μας τα οφέλη του αθλήματος της κωπηλασίας και τους κανόνες ασφάλειας κατά την προπόνηση και τον αγώνα. Επικεφαλής της παρουσίασης ήταν ο προπονητής Φίτσιος Δανιήλ (Δάνος) και οι αθλητές/τριες φοιτητές/τριες του ΤΕΦΑΑ, με ειδικότητα στην κωπηλασία, Ζούζουλα Γεωργία, Κάτσιου Σοφία και Τσιάλος Θανάσης . Η παρουσίαση ήταν πολύ ενδιαφέρουσα και έλυσε πολλές απορίες των μαθητών/τριών. 

Στη συνέχεια, επισκεφθήκαμε το Ποσειδώνιο κολυμβητήριο και είχαμε την ευκαιρία να δούμε από κοντά, με τη βοήθεια του προπονητή Κελπερίδη Κωνσταντίνου, τους κανόνες ασφάλειας στο κολυμβητήριο, τα αθλήματα του υγρού στίβου και να γνωρίσουμε τα αγωνίσματα του αθλήματος της τεχνικής κολύμβησης. 

Κατά τη  διάρκεια της διαδρομής, έως το Μέγαρο Μουσικής, είδαμε τις δυνατότητες άσκησης στους χώρους της Νέας Παραλίας, ενός δημοφιλούς χώρου αναψυχής της πόλης μας! Περάσαμε υπέροχα!!!