Easter Egg Hunt

Την Παρασκευή 26 Απριλίου τα παιδιά των τμημάτων Γ1 και Γ2 στο μάθημα των αγγλικών και με την επίβλεψη της κας Νατάσας, επιδόθηκαν στο παραδοσιακό Easter Egg Hunt, ένα έθιμο που τηρείται σε κάποιες ευρωπαϊκές χώρες και με ενθουσιασμό ακολουθείται κάθε χρόνο από τα παιδιά. Σύμφωνα με την παράδοση, το Easter bunny (ο πασχαλινός λαγός) εμφανίζεται ανήμερα την Κυριακή του Πάσχα και επισκέπτεται τις οικογένειες κρατώντας στα χέρια του ένα καλάθι με διακοσμημένα αυγά. Στη συνέχεια κρύβει τα αυγά στο κήπο του σπιτιού και τα παιδιά  του σπιτικού ξεχύνονται στον κήπο και προσπαθούν να ανακαλύψουν τα κρυμμένα αυγά.

Στη συγκεκριμένη εκτέλεση, τα παιδιά χωρίστηκαν σε 2 ομάδες. Η μία ομάδα με το καλαθάκι στο χέρι έκρυβε τα αυγά ενώ η δεύτερη ομάδα ήταν “κρυμμένη” . Στο επόμενο στάδιο, η κρυμμένη ομάδα έπαιρνε το άδειο καλαθάκι και προσπαθούσε να το γεμίσει με τα αυγά που έβρισκε. 

Ήταν μια δραστηριότητα που ενθουσίασε τους μικρούς μαθητές οι οποίοι με χαρά ξεχύθηκαν στην αυλή του σχολείου προς αναζήτηση των αυγών που τα ίδια είχαν φιλοτεχνήσει και χρωματίσει την προηγούμενη μέρα.