Τελετή Λήξης σχ.έτους 2018-19

Τη Δευτέρα 10 Ιουνίου πραγματοποιήθηκαν στον προαύλιο  χώρο του σχολείου οι εκδηλώσεις για τη λήξη του σχολικού έτους 2018-19. Όχι βέβαια χωρίς κάποια αναστάτωση από πλευράς καιρού ο οποίος ήταν ευμετάβλητος και απρόβλεπτος. Τελικά, όμως , μας έκανε το χατίρι και επικράτησε η καλοκαιρία, τουλάχιστον στο μεγαλύτερο μέρος της γιορτής. Τα παιδιά εμφανίστηκαν στο σχολείο φορώντας πανομοιότυπα μπλουζάκια με την ονομασία του σχολείου, δωρεά του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων.

Η  έναρξη της βραδιάς έγινε από τα τρία τμήματα της Γ΄τάξης που άνοιξαν το εορταστικό μέρος των εκδηλώσεων χορεύοντας συρτό με το ρυθμικό τραγούδι του Χαρούλη ¨Σου μιλώ και κοκκινίζεις¨.

 

Η Α΄τάξη ξεσήκωσε τα πλήθη χορεύοντας Zumba γνωστά και δημοφιλή σύγχρονα τραγούδια.

Η Β΄τάξη χόρεψε σε πιο παραδοσιακούς ρυθμούς τον ¨καγκελευτό¨ και στη συνέχεια τα παιδιά διασκέδασαν παίζοντας ένα παιχνίδι με μπαλόνια.

Η Δ΄τάξη, με αφορμή το πρόγραμμα ανακύκλωσης που πραγματοποίησε κατά τη διάρκεια της  σχολικής  χρονιάς, έπαιξε κι ένα αντίστοιχο παιχνίδι για το σωστό τρόπο που χωρίζουμε τα σκουπίδια για να τα ανακυκλώσουμε.

Η Ε΄τάξη μας παρουσίασε δύο παραδοσιακούς χορούς : συρτάκι και ράικο. Στη συνέχεια, τα παιδιά πήραν θέση στα σκαλοπάτια για να αποχαιρετήσουν με το δικό τους τρόπο τους φίλους και φίλες τους από την έκτη που δε θα είναι πια μαζί μας στο σχολείο  την επόμενη  σχολική χρονιά. Ήταν ιδιαίτερα συγκινητικά τα λόγια που έγραψαν οι ίδιοι οι μαθητές και μαθήτριες της πέμπτης.

Η τελετή ολοκληρώθηκε με τις εκδηλώσεις της ΣΤ΄τάξης. Τα παιδιά αρχικά χόρεψαν τα ¨τσουράπια¨ και τον ¨ξέσυρτο¨. Μετά μας παρουσίασαν ένα θεατρικό τους και στη συνέχεια το λόγο πήραν οι δάσκαλοί τους κ. Βίτκος Απόστολος (ΣΤ1) και κ. Ζαφειρίου Κωνσταντίνος (ΣΤ2) για να τους αποχαιρετήσουν. Και κάπου εκεί ο καιρός μας τα χάλασε και άρχισε η βροχή. Εσπευσμένα μεταφερθήκαμε μέσα στο χώρο του σχολείου για να ολοκληρωθεί ο αποχαιρετισμός στα παιδιά της έκτης.

Από την πλευρά μας το σχολείο τους εύχεται καλή συνέχεια στη ζωή τους. Ελπίζουμε κι εμείς να αποτελέσαμε μία σωστή πρώτη βάση για την πορεία και την εξέλιξή τους. Καλή ξεκούραση…

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!!