ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΩΝ ΤΗΣ ΕΘΝΟΑ

 

Με μεγάλη μας χαρά ενημερωθήκαμε από την γραμματεία της ΕΘΝΟΑ για τη βράβευση του έργου της μαθήτριας Φωτιάδου Κυριακής, του τμήματος ΣΤ3, που συμμετείχε στον διαγωνισμό της ΕΘΝ.Ο.Α. (Εθνική Ολυμπιακή Ακαδημία) στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού προγράμματος «Ολυμπιακή Παιδεία – 3η Ολυμπιακή Εβδομάδα στα σχολεία» για μαθητές/-τριες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σχολικού έτους 2022-2023 που εκπονήθηκε από το σχολείο μας με συντονίστρια την κα Γιώτα Αφεντουλίδου, εκπαιδευτικό Φυσικής αγωγής.

Στο έργο απεικονίζεται ένα κορίτσι που τρέχει και στο πλαίσιο που την περιβάλλει υπάρχουν οι λέξεις: γυμναστική, κατορθώματα, εξέλιξη, ενθάρρυνση, αγάπη, σκέψη, ενθουσιασμός, μυαλό, αντοχή, γνωριμίες, συγκίνηση, υπομονή, δραστηριοποίηση, χαρά, ευαισθητοποίηση, κουράγιο, διατροφή, άθληση, ευχαρίστηση, νίκη, παράδοση, παιχνίδι, μαθήματα ζωής, συνεργασία, παραγωγικότητα, ανάπτυξη, συναισθήματα, ικανοποίηση, ομάδα, τιμή, αισθήσεις, συνύπαρξη, ομαδικότητα, δημοσιότητα, δημιουργικότητα, ταλέντο, κούραση, αισιοδοξία, σεβασμός, ανταγωνισμός, ευτυχία.

Τα είπε όλα η μαθήτρια μας με το έργο της! Της ευχόμαστε από καρδιάς πάντα επιτυχίες!

Τα 34 πιο δημιουργικά έργα, 15 για τα Δημοτικά και 15 για τα Γυμνάσια (Δύο από κάθε περιφέρεια της Ελλάδας, τα τέσσερα καλύτερα από τα σχολεία της Κύπρου και τα τέσσερα καλύτερα από τα σχολεία της Ομογένειας) θα ενσωματωθούν στη ψηφιακό ημερολόγιο της ΕΘΝΟΑ που θα αναρτηθεί για το 2024.

Η βράβευση των μαθητών μαθητριών που διακρίθηκαν θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 7 Ιουνίου 2023 σε ειδική τελετή στο αμφιθέατρο της Ελληνικής Ολυμπιακής επιτροπής στην Αθήνα. Στους νικητές/νικήτριες θα δοθεί έπαινος και ένα Smartwatch.