LASER RUN – Μοντέρνο Πένταθλο

 

Το αγώνισμα laser run του Μοντέρνου Πένταθλου, παρουσίασαν σήμερα στο σχολείο μας, στους μαθητές/τριες των τάξεων Γ΄ και Δ΄, η κ. Αρναουτίδου Παρασκευή ομοσπονδιακή προπονήτρια του Μοντέρνου Πένταθλου και η διακεκριμένη αθλήτρια διαχρονικού αθλητισμού κ. Μουρατίδου Μαρία. Αντίστοιχη δράση υλοποιήθηκε κατά τη διάρκεια της περσινής χρονιάς με τους/τις μαθητές/τριες που φοιτούν φέτος στην Ε΄και ΣΤ΄ τάξη.
Η ευχαριστήρια επιστολή του σχολείου μας τα λέει όλα!!!!
“Ευχαριστούμε θερμά την κ. Αρναουτίδου Παρασκευή ομοσπονδιακή προπονήτρια του Μοντέρνου Πένταθλου και τη διακεκριμένη αθλήτρια διαχρονικού αθλητισμού κ. Μουρατίδου Μαρία για την εντυπωσιακή παρουσίαση του αθλήματος του Μοντέρνου Πένταθλου στο σχολείο μας και την ανάδειξη της υπεραξίας του διαχρονικού αθλητισμού στη ζωή μας! Η παρουσίαση και η επικοινωνία με τα παιδιά πραγματοποιήθηκε με ουσιαστικό ενδιαφέρον, έντονη διάδραση και τεράστια ανταπόκριση, σήμερα Τρίτη14 Νοεμβρίου 2023 στα παιδιά των τεσσάρων τμημάτων της Γ’ και Δ’ τάξης του σχολείου μας!
Ευχόμαστε από καρδιάς να έχετε υγεία και ευζωία προσωπική, αθλητική και επαγγελματική και να συνεχίσετε με τον ίδιο ζήλο το κοινωνικό σας έργο!”