Δια ζώσης επαναλειτουργία Σχολείων

Καλή Χρονιά και Χρόνια Πολλά!

Από τη Δευτέρα 11/01/2021,  θα επαναλειτουργήσει η σχολική μας μονάδα με δια ζώσης διδασκαλία. Θα λειτουργήσει κανονικά η Πρωινή Ζώνη και το Ολοήμερο. Θα ξεκινήσει  ο διαμοιρασμός των γευμάτων. Για την ασφαλέστερη λειτουργία, ο Σύλλογος Διδασκόντων αποφάσισε να προβεί σε αλλαγές στην  αποχώρηση των μαθητών/τριών προς αποφυγή συγχρωτισμού. Η προσέλευση παραμένει ως έχει και γίνεται από την κεντρική είσοδο επί της οδού Δωδεκανήσου.

Για την αποχώρηση αποφασίστηκαν τα εξής:

 Α΄ τάξη αποχώρηση στις 13:10 από την πίσω έξοδο (Φιλικής Εταιρίας) 

Β΄ τάξη αποχώρηση στις 13:20 από την πίσω έξοδο

Γ΄ και Δ΄ τάξη αποχώρηση στις 13:20 από την κεντρική έξοδο     

Ε΄ και ΣΤ΄ τάξη αποχώρηση στις 13:10 από την κεντρική έξοδο 

Σας ενημερώνουμε σχετικά με τα αδέλφια που φοιτούν στο σχολείο ότι, τα μικρότερα θα αποχωρούν στο ωράριο των μεγαλύτερων.

Παρακαλούνται οι γονείς και οι κηδεμόνες κατά την προσέλευση και αποχώρηση από το σχολείο να τηρούν πιστά το ωράριο και τα υγειονομικά μέτρα πρόληψης και προστασίας.

Σας υπενθυμίζουμε ότι δεν επιτρέπεται η είσοδος σε γονείς και κηδεμόνες. Συστήνεται η τηλεφωνική (2310 688161) ή ηλεκτρονική επικοινωνία (mail@3dim-efkarp.thess.sch.gr)

Το κυλικείο θα λειτουργήσει κανονικά. Όσον αφορά τις οικονομικές συναλλαγές με την κα Λαμπρινή, θα πρέπει να γίνονται έξω από την  πίσω είσοδο του σχολείου και κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας μαζί της κάθε Παρασκευή τις ώρες 8:20-9:00 και 13:30-14:00.