Οι ήρωες της Επανάστασης «ζωντανεύουν» στις στάσεις του ΟΑΣΘ

 

Ενόψει του εορτασμού των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση του 1821, το Τμήμα Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Παύλου Μελά απηύθυνε πρόσκληση στους μικρούς μαθητές με σκοπό να δημιουργήσουν τις δικές τους ζωγραφιές με θέμα τον ξεσηκωμό των Ελλήνων. Τα παιδιά, με τη βοήθεια του εκπαιδευτικού των εικαστικών του σχολείου μας κ. Μάριο Σιμόπουλο  δημιούργησαν κάποια ξεχωριστά και πανέμορφα έργα. 

Με χαρά και τιμή σας ενημερώνω πως στα πλαίσια του προγράμματος του Δήμου Παύλου Μελά με θέμα: “Η αποτύπωση της Ελληνικής Επανάστασης μέσα από τα μάτια των παιδιών” οι εργασίες που φιλοτέχνησαν τα παιδιά του σχολείου μας θα κοσμούν τις στάσεις λεωφορείων στην πλατεία Δημοκρατίας και τον κεντρικό δρόμο της Ευκαρπίας, καθώς και στην οδό Μαυρομιχάλη στο ύψος του ζαχαροπλαστείου. Συγκεντρωτικό πανό με το σύνολο των έργων θα αναρτηθεί τη Δευτέρα στο Κέντρο Πολιτισμού Τσακίρης.

Θερμά συγχαρητήρια στα παιδιά και τους γονείς που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και φυσικά στον εκπαιδευτικό των Εικαστικών που επιμελήθηκε την όλη δράση!!!

Ένας μικρός φόρος τιμής σε μια μεγάλη εθνική γιορτή!
Και του χρόνου ελεύθεροι από ιούς να γιορτάσουμε με χαρά και χορούς!