Διαδικτυακό σεμινάριο “Σχολικός Εκφοβισμός”- Δήμος Παύλου Μελά

 

Η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής Υγείας και Προνοιακών Θεμάτων του Δήμου Παύλου Μελά, η Δομή Υποστήριξης Παιδιού και Οικογένειας του Δήμου Παύλου Μελά«Παιδική Ομπρέλα» και ο Οργανισμός «Το Χαμόγελο του Παιδιού» διοργανώνουν διαδικτυακό Σεμινάριο για γονείς και εκπαιδευτικούς με θέμα «Σχολικός Εκφοβισμός», την Τρίτη 16 Μαρτίου 2021 και ώρα 6:00 μ.μ. Στην έναρξη του σεμιναρίου θα απευθύνει χαιρετισμό η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Υγείας και Προνοιακών Θεμάτων, κ. Χαρά Αμανατίδου.

Η ψυχολόγος του Οργανισμού «Το Χαμόγελο Του Παιδιού», κ. Νίκη Μοσχοβάκη-Φιλιππίδου, βασιζόμενη σε περιπτώσεις αληθινών περιστατικών θα πραγματοποιήσει μια παρέμβαση για τον εκφοβισμό, αναδεικνύοντας παράλληλα και πώς μπορεί να αλλάξει η έννοια του bullying στην εποχή της πανδημίας και του εγκλεισμού. Θα συζητηθούν οι ψυχολογικές επιπτώσεις του εκφοβισμού στο παιδί και θα παρουσιαστούν χρήσιμες συμβουλές προς γονείς και εκπαιδευτικούς.  

Το διαδικτυακό Σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί μέσω της πλατφόρμας Webex.     

Μπορείτε να εγγραφείτε στο σεμινάριο και να λάβετε οδηγίες για τη σύνδεση, στέλνοντας email με θέμα «Σεμινάριο 160321» στο thesspress@hamogelo.gr.

 Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να απευθύνεστε στα τηλέφωνα :

2310 688 439 Σουμπλή Κατερίνα, Κασαπάκη Πόπη

2310 250 160 Συργκάνη  Εύα